Wat ons kenmerkt

Zo bemiddelen wij Interim HR professionals

Werkt transparant, snel & efficiënt
Is persoonlijk & betrokken
Heeft ruime kennis en ervaring vanuit de business en in het HR vak

Wij Blinken helpt jou de meest geschikte interim HR professional te vinden die uitblinkt binnen zijn of haar vakgebied. De juiste HR professional, met de juiste bemiddeling – snel en efficiënt.

Laten we kennis maken

Gewoon de perfecte match - door persoonlijke bemiddeling van Wij Blinken

Als organisatie zoek je iemand die binnen jullie bedrijf het verschil gaat maken – gewoon die perfecte match. Ondanks dat deze aanwinst tijdelijk het team komt versterken, is zijn of haar rol net zo belangrijk. Maar hoe en waar vind je deze ideale interim HR professional?

Je zoekt iemand die bij jullie bedrijf en doelstellingen past, maar bovenal iemand die zijn of haar vak verstaat. Jullie zoeken naar een bepaalde expertise of een redder in nood die jullie helpt die ene uitdagende klus te klaren. Het vinden van deze perfecte match kan een hele opgave zijn en het aanbod van interim HR professionals is groot.

Wij Blinken bemiddelt tussen jou en de interim HR professional. Jij bepaalt de prijs per uur. Wij verzorgen de bemiddeling en jullie gaan direct de overeenkomst met de interim HR professional aan. Omdat we een groot netwerk hebben en onze interim professionals persoonlijk kennen, kunnen we binnen 3 dagen 2 geschikte en per direct beschikbare kandidaten aan je voorleggen.

Met ruime kennis en ervaring in het HR vak en een feilloos gevoel voor de beste match

Wij kennen zowel de commerciële als operationele kant van HR, wat ons in staat stelt om voor jou die perfect match te vinden.

Jij weet precies welke interim HR professional je nodig hebt, en wij, waar we deze voor je kunnen vinden. Wij kennen onze interim professionals persoonlijk. Of we gaan voor jou specifiek op zoek naar de gewenste interimmer. Pas als we overtuigd zijn dat kennis, vaardigheden en persoonlijkheid aansluiten op het gewenste profiel, stellen we jullie aan elkaar voor.

Wij combineren onze ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling en ondernemerschap met onze passie voor de perfecte match en onze liefde voor HR in Wij Blinken!

Zoek jij de beste interim HR professional, die persoon die voor jou het verschil zal maken?

Wij bemiddelen graag!