De HR business partner voor Voort is zowel operationeel als strategisch betrokken bij de (HR) ontwikkelingen binnen Voort. We zoeken een stevige gesprekspartner die een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de verdere groei van Voort. Dit vraagt om bedrijfsmatig inzicht en oog voor vernieuwende werk-, en denkwijzen, maar ook om de handen uit de mouwen te steken en er samen voor te zorgen dat resultaten bereikt worden en operationele HR processen en dagelijks advies soepel doorlopen.

Wie is onze opdrachtgever?

Voort is marktleider in de detachering van technische professionals in de industrie, civiele techniek, bouw & installatie en de publieke sector. Voort maakt onderdeel uit van The Employment Group (TEG). TEG bestaat uit vijf gespecialiseerde staffingbedrijven die zich richten op vakmensen en professionals in de techniek, schildersbranche en bouw. Op de markt opereert TEG met de labels Voort, Koen, Faber en Cottus.

De HR business partner van Voort heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Tijdelijk wordt de rol vervuld door een interim HR professional, maar voor de lange termijn zoekt Voort een vaste oplossing op HR. De HR business partner vervuld een cruciale rol in de groei en ontwikkeling die Voort doormaakt.

Wat ga je doen?

Samen met directie en management draag je zorg voor een succesvolle uitvoering van de bedrijfsstrategie, door de bedrijfsdoelen te vertalen naar een concrete, meetbare HR-doelstellingen. Je ondersteunt het MT bij het vormgeven van verzuimbegeleiding, strategische personeelsplanning, performancemanagement en opleidingen en bent intensief betrokken bij het verbeteren van HR processen, de ontwikkeling en implementatie hiervan.

Je hebt voelsprieten in de organisatie, signaleert knelpunten en onderneemt actie waar nodig.  Gevraagd en ongevraagd adviseer je en ondersteun je leidinggevenden bij de uitvoering van het HR beleid en verhoog je hiermee het kennisniveau van leidinggevenden bij de uitvoering van hun people rol. 

Het team

Binnen Voort werk je zelfstandig als HR business partner en rapporteer je aan de Directeur Operations. Daarnaast werk je binnen TEG in een team van vakinhoudelijke specialisten en collega HR business partners die verantwoordelijk zijn voor de andere organisaties binnen TEG. Je maakt deel uit van het MT, bestaande uit de directeur operations, financieel directeur en commercieel directeur.

Waar Blink jij in uit?

Jij bent een stevige en toegankelijke persoonlijkheid. Je beschikt over goede sociale-, en adviesvaardigheden, je hebt een tactvolle houding en kan goed luisteren, je hebt overtuigingskracht en het vermogen tot het overbruggen van tegenstellingen. Je komt proactief met ideeën die de business ondersteunen en weet je deze ook te concretiseren. Je hebt ervaring binnen de arbeidsbemiddelingsbranche of je hebt gevoel bij de dynamiek van de branche. Je kunt zowel operationeel, als tactisch en strategisch makkelijk schakelen. Je komt met ideeën, denkt in oplossingen, bent proactief en signaleert en vertaalt HR behoeftes in de organisatie en neemt daar ook concreet actie op. Je werkt graag zelfstandig maar zoekt samenwerking waar dat nodig is.

Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, hebt HBO werk,- en denkniveau en ruime ervaring in een vergelijkbare rol. Je hebt het vermogen om mee te denken en acteren op strategisch niveau maar bent praktisch genoeg om mee te draaien op operationeel niveau.

Wat bieden we?

Naast een zelfstandige en verantwoordelijke allround HR functie met voldoende uitdaging, ontvang je een prima salaris en een leaseauto. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Utrecht maar gefaciliteerd met laptop en mobiele telefoon kun je werken vanuit huis of een van onze vestigingen in het land.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je een goede balans hebt tussen werk en privé en ontvang je 30 vrije dagen per jaar om leuke dingen te gaan doen en te ontspannen. Je neemt deel aan de pensioenregeling, kan je verder ontwikkelen via de Voort Academy en werkt bovenal met leuke, ambitieuze collega’s in een prettige no-nonsense sfeer met ruimte voor eigen initiatief.

Interesse?

Wil je direct reageren? Dan ontvang ik graag jouw CV per e-mail op sam@wijblinken.nl. Wil je eerst meer informatie, bel me gerust op 06-2432 1970.

Staat de juiste HR vacature voor jou er niet tussen?

We komen graag met je in contact om samen te bepalen wat de mogelijkheden zijn. Dagelijks staan we in contact met enorm veel bedrijven die op zoek zijn naar de juiste HR professional. Wij helpen jou graag de juiste match te vinden.
Neem contact op of stel een vacature alert in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of maak een afspraak