Sam Pollatu

Gewoon de perfecte match

“Hallo, ik ben Sam. Met Wij Blinken maak ik graag het verschil voor zowel bedrijf als HR professional. Hoe? Omdat mijn hart sneller gaat kloppen van de beste match. Door mijn ervaring in vaste dienst bij Randstad in diverse management posities en mijn ervaring als interim HR professional sinds 2008, combineer ik ondernemen, liefde voor de match en het vak HR. Mijn collega en ik zoeken de HR professional die aansluit bij jouw bedrijfsstrategie en een organisatie waar onze HR professional uit kan Blinken”.

Sam Pollatu
– initiatiefnemer van Wij Blinken
Vivian Blonk

En ik ben Vivian. “Met een flinke dosis ervaring binnen HR in combinatie met jaren werkervaring in de business en met een rijk netwerk ga ik aan de slag. Samen met de oprichtster van Wij Blinken (past goed bij mijn achternaam ☺) Sam Pollatu gaan we “gewoon” voor de perfecte match!”

Vivian Blonk
– initiatiefnemer van Wij Blinken

Zo laten we jullie uitblinken in HR

Geboren in het bedrijfsleven, gegroeid in de wereld van HR

Met onze gezamenlijke ruime ervaring in het bedrijfsleven weten wij wat bedrijven nodig hebben en waarnaar zij zoeken: gewoon die perfecte match – een HR professional die uitblinkt.

IJzersterk in de wereld van HR

Wij Blinken neemt haar ruime ervaring uit het bedrijfsleven mee de wereld van HR in. Wij weten wat een bedrijf zoekt en banen ons – snel, efficiënt en met plezier – een weg door de (online) kanalen die ons naar deze perfecte match leiden.

Wij snappen de uitdaging en gaan hem aan

Het resultaat? Wij vinden voor jou de perfecte match. Een HR professional die perfect aansluit bij het bedrijf in een rol en bedrijfscultuur waar deze HR professional blij van wordt en volop kan blinken. Zo zorgen wij ervoor dat jullie samen uitblinken in HR.

Wij laten jullie uitblinken met de perfecte match

Je kunt nog zo goed weten wat je zoekt, maar waar kan je het vinden? De recruitmentwereld is groot en veranderlijk. De beste kandidaten reageren niet zelf maar moeten benaderd worden. Zet ons aan het werk om jouw perfecte match te vinden.

Wil je met ons kennismaken?

Wij zeker met jou!

Maak kennis met ons